Historie

Firmaet blev grundlagt  1/1-2006 af tømrermester Rasmus Lau Henriksen.

Rasmus Lau Henriksen blev i 2000 udlært som tømrer. Herefter var det i fuld gang med at suge til sig af viden og erfaring. I 2006 var det så tid til at stå på egne ben, og gøre op med fordomme om håndværkere, som ikke overholder aftaler, ikke lever op til håndværkets stolte traditioner og sætter kunde tilfredsheden i sidste række.

Den daværende adresse var i Stenstrup i sjællandsodde med et værksted der begrænsede sig til en garage. Arbejdsområdet var på det tidspunkt primært små opgaver for private familier.

I 2008 blev pladsen for trang og firmaet flyttede til den nuværende adresse, en mindre landejendom i Hønsinge, uden for Vig.

Herfra var det stadig private kunder der var hovedbeskæftigelsen. Der kom dog ganske hurtigt andre tømreropgaver med sideløbende, hvilket siden har bygget kundegruppen betydelig større og mere krævende.

Med års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, kombineret med brugen af de nyeste teknologier, materialer og værktøjer, kan tilbydes høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige, og bæredygtige priser.

Kundekredsen er  bred og alsidig, idet firmaet henvender sig til både virksomheder og private i hele Københavnsområdet/Sjælland.

Rasmus Lau Henriksens tømrer forretning er en mindre virksomhed, med minimal administration og ingen store udgifter. Dette skal komme kunderne til gode, gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, samt stor fleksibilitet.

Så uanset om du skal have monteret en postkasse eller ønsker et tilbud på nybyggeri er Tømrermester Rasmus Lau Henriksen et godt valg!